Tidløs stemning

Det franskinspirerte Brasserie Post ligger i det gamle høyloftede posthuset på Østerbro, som også huser museet ENIGMA.

Den vakre posthusbygningen på Trianglen fra 1922 legger opp til en ambisiøs innredning som får det beste ut av stedets historiske arkitektur og estetikk. Det er lykkes til fulle på dette stedet som eies av Meyers og har kokken Dave Harrison som kjøkkensjef. Baren er plassert i midten av det 500 kvm store lokalet, som er inndelt i flere områder. Dermed kan stedet både by på klassiske brasserieretter til lunsj og mer moderne fransk landmat på kveldsmenyen.

Innredningen er gjennomført, og sammensetningene av farger, materialer og teksturer vekker sansene, mens stilen balanserer mellom det klassiske og moderne. Fransk rørfletting går igjen i møblene, som matcher mørk eik og tekstiler i duse farger. Gulvene er ved inngangen i lys naturstein, mens de øvrige gulvene er plankegulv som går på langs i rommet og rekken av de store vinduene.



Anmelderne er begeistret

Med Troldtekt line følger himlingene gulvplankenes retning, som diskret samler hele rommet med sine ensrettede linjer og myke beige farge. Fargen på takplatene er en spesialfarge som er valgt for dette stedet. Fargen gir en diskré sammenheng med det øvrige interiøret, og installasjoner i taket har samme farge. Troldtekt sikrer samtidig god akustikk, noe som er avgjørende for en god restaurant- eller baropplevelse.

En av anmelderne omtaler akustikken som topp, og akustikk fremstår som en parameter for den samlede vurderingen. Serveringen fikk naturligvis også flotte anmeldelser. Troldtekt-himlingene er også med på å gi et moderne preg og bidra til en nordisk varme og sjarm. Innredningen er luftig og sofistikert, og dette bidrar til å skape en spesiell stemning av nostalgi og avslapping.